KVC OOSTMALLE SPORT
Er zijn momenteel 13 bezoekers online!
Totaal aantal bezoekers: 1932012

ANDERE   

INFOBROCHURE

Beste spelers, ouders, trainers en afgevaardigden,
In bijlage vindt U de informatiebrochure voor het voetbalseizoen 2016-2017 terug. Er is hier door het jeugdbestuur ongelooflijk hard aan gewerkt en ik wil alvast alle medewerkers van harte danken. Je kan hier nalezen waar jij als speler of speelster, trainer, afgevaardigde of ouder mee te maken krijgt.
Trainingen, kleedkamers, normen en waarden, hoe om te gaan met materiaal, kleding, enz. Kortom, het is te veel om op te noemen. Ik nodig dan ook iedereen uit alles zorgvuldig na te lezen. Het kan heel wat problemen en misverstanden vermijden. Er staan immers ook enkele regels in, waar u zich als speler, maar ook als ouder (supporter…) moet aan houden. Voetbal is een teamsport! Regels zijn daarom noodzakelijk, zowel op als naast het veld. Hierdoor is het voetbal voor alle spelers een fantastische sport om te beoefenen en voor alle toeschouwers een boeiende sport om naar te kijken.
Het blijft immers een doelstelling van KVC Oostmalle Sport dat iedereen, van speler tot ouder, alsook de vele vrijwilligers, veel plezier beleeft en blijft beleven aan het voetbalspel. Op die manier blijven we die leuke vereniging waarvoor ze alom bekend is!
Zoals altijd organiseren wij in de loop van het seizoen tal van activiteiten. Zoals een Sinterklaasfeest, kerstfeest, grootouderdagen, carnavalsfeest, duiveltjes en preminiementornooi, … . Hiervan zullen wij u via de website en/of via de trainer/afgevaardigde op de hoogte houden. Via deze weg wil ik alle helpers op deze activiteiten danken voor hun medewerking aan deze activiteiten van vorig seizoen.
Ook komend seizoen zullen de leden van het jeugdbestuur hun best doen om onze spelers en ouders, een aangenaam en sportief seizoen, in ons prachtige Warandepark te bezorgen.
Sportieve groeten,
Hendrickx Lode
Verantwoordelijke jeugd

   

OVERZICHT ACTIVITEITEN

15/12/2019

KVCO @ TAFEL


Lees meer
20/12/2019

KERSTFEESTJE


Lees meer
   

SOCCER ONLINE


   

RANGSCHIKKING EERSTE ELFTAL

1.GROBBENDONK23
2.DE KEMPEN TL B22
3.HALLE21
4.OUD TURNHOUT20
5.KVC OOSTMALLE SPORT18
6.ALBERTA SCHILDE16
7.PULDERBOS16
8.OOSTHOVEN13
9.OELEGEM11
10.ANTONIA B10
11.EMBLEM10
12.WESTMALLE10
13.RANST B9
14.WECHELDERZANDE8
15.HIH TURNHOUT7
16.KESSEL UNITED5
17.MLK LICHTAART3