KVC OOSTMALLE SPORT
Er zijn momenteel 14 bezoekers online!
Totaal aantal bezoekers: 1851579

ANDERE   

INFOBROCHURE

Beste spelers, ouders, trainers en afgevaardigden,
In bijlage vindt U de informatiebrochure voor het voetbalseizoen 2016-2017 terug. Er is hier door het jeugdbestuur ongelooflijk hard aan gewerkt en ik wil alvast alle medewerkers van harte danken. Je kan hier nalezen waar jij als speler of speelster, trainer, afgevaardigde of ouder mee te maken krijgt.
Trainingen, kleedkamers, normen en waarden, hoe om te gaan met materiaal, kleding, enz. Kortom, het is te veel om op te noemen. Ik nodig dan ook iedereen uit alles zorgvuldig na te lezen. Het kan heel wat problemen en misverstanden vermijden. Er staan immers ook enkele regels in, waar u zich als speler, maar ook als ouder (supporter…) moet aan houden. Voetbal is een teamsport! Regels zijn daarom noodzakelijk, zowel op als naast het veld. Hierdoor is het voetbal voor alle spelers een fantastische sport om te beoefenen en voor alle toeschouwers een boeiende sport om naar te kijken.
Het blijft immers een doelstelling van KVC Oostmalle Sport dat iedereen, van speler tot ouder, alsook de vele vrijwilligers, veel plezier beleeft en blijft beleven aan het voetbalspel. Op die manier blijven we die leuke vereniging waarvoor ze alom bekend is!
Zoals altijd organiseren wij in de loop van het seizoen tal van activiteiten. Zoals een Sinterklaasfeest, kerstfeest, grootouderdagen, carnavalsfeest, duiveltjes en preminiementornooi, … . Hiervan zullen wij u via de website en/of via de trainer/afgevaardigde op de hoogte houden. Via deze weg wil ik alle helpers op deze activiteiten danken voor hun medewerking aan deze activiteiten van vorig seizoen.
Ook komend seizoen zullen de leden van het jeugdbestuur hun best doen om onze spelers en ouders, een aangenaam en sportief seizoen, in ons prachtige Warandepark te bezorgen.
Sportieve groeten,
Hendrickx Lode
Verantwoordelijke jeugd

   

OVERZICHT ACTIVITEITEN

   

SOCCER ONLINE


   

RANGSCHIKKING EERSTE ELFTAL

1.ALBERTA SCHILDE0
2.ANTONIA B0
3.DE KEMPEN TL B0
4.EMBLEM0
5.GROBBENDONK0
6.HALLE0
7.HIH TURNHOUT0
8.KESSEL UNITED0
9.KVC OOSTMALLE SPORT0
10.MLK LICHTAART0
11.OELEGEM0
12.OOSTHOVEN0
13.OUD TURNHOUT0
14.PULDERBOS0
15.RANST B0
16.WECHELDERZANDE0
17.WESTMALLE0